Despre ALO

Compania ALO lucrează după modelul unui sistem de management american. Acest sistem oferă posibilitatea de a gestiona în mod transparent atât procesele operaţionale, cât si acele de dezvoltare ale afacerii.

Permite îndeplinirea controlului strategiilor de dezvoltare într-un mod foarte simplu atât zilnic, cât şi pentru o perioadă mai lungă. Oferă instrumente pentru elaborarea strategiei şi planificării. Datorită acestui fapt, fiecare angajat îşî înţelege sarcinile funcţionale şi ştie sigur ce are de făcut pentru a obţine rezultate şi a atinge scopurile propuse şi anume:
• Coordonarea sarcinilor cu superiorul său pentru a stabili din timp priorităţile în acţiuni
• Finanţarea – planificarea repartizării finanţelor necesare pentru dezvoltarea eficientă a lucrului
• Comunicarea scrisă si verbală la un nivel profesionist atât în organizaţie, cât şi în afara ei
• Promovarea şi vânzarea calificată a bunurilor şi serviciilor companiei

De asemenea, de-a lungul activităţii în compania noastră, cuvintele “responsabilitate”, ” etică”, ”valoare”, ”profesionalism” etc dobândesc un sens mai profund. Astfel, fiecare este o parte importantă a unui organism complex și contribuie zilnic la dezvoltarea sa și a companiei per ansamblu

Citeşte mai mult
Vă ajutăm să alegeţi cea mai bună ofertă din categoriile propuse

Livrăm comenzile până la pragul casei voastre

Vindem produsele dorite cu eşalonarea plății

Oferim cea mai profesionistă consultanță

Împreună vom crea noi tendințe în lumea tehnologiilor

Rap Party
Rap Party
Rap Party

Team Building
Team Building
Team Building

Xiaomi Party
Xiaomi Party
Xiaomi Party

Posturi Vacante

Web Designer at Squarespace

New York, New York Freelance

Company Description Company is a 2016 Iowa City-born start-up that develops consectetuer adipiscing elit. Phasellus hendrerit. Pellentesque aliquet nibh nec

Art Director at Shopify

Toronto Part Time

Company Description Company is a 2016 Iowa City-born start-up that develops consectetuer adipiscing elit. Phasellus hendrerit. Pellentesque aliquet nibh nec

Senior UX Developer at AirBnB

Company Description Company is a 2016 Iowa City-born start-up that develops consectetuer adipiscing elit. Phasellus hendrerit. Pellentesque aliquet nibh nec

Ce prezintă compania ALO?

Adresarea Proprietarilor către potențialii Angajați

Vladlen Guțan

Fondatorul Companiei

Ştiu destul de bine cum e să fii nevoit să-ți petreci timpul în căutarea unui job potrivit. Ţi se pare dificil să alegi o companie, temându-te să-ţi investeşti timpul şi eforturile în direcția greșită.

Citeşte mai mult
Însă, dificultăţile nu se opresc nici aici – mai trebuie să aștepți săptămâni întregi apelul de confirmare. Și dacă ai primit o perioadă de testare, te întrebi cum să o finalizezi cu succes. Aceste neplăceri au totuşi o soluţie! Avantajul companiei noastre constă în procesul rapid de recrutare și pregătire profesională pentru noii angajați. Aceştia au o idee clară şi exactă despre funcţiile și obiectivele locului de muncă. Eşti mereu încurajat de colegi bucuroşi pentru reuşitele tale. Din momentul în care te alături echipei noastre, tindem să faci parte din ea pentru mult timp!

Igor Weissman

Coproprietar

Dragi potențiali angajați ai companiei noastre, aţi vrea să decideți de sine stătător cât să câștigați? Aici vă pot ajuta, deoarece am lucrat mult timp în Germania, unde am câștigat o mare experiență de muncă după standardele europene.

Citeşte mai mult
Din 2006 am devenit co-proprietar al companiei ALO pe piața Moldovei și am preluat conducerea unei rețele de vânzari cu amănuntul (peste 40 de magazine), ceea ce mi-a permis să înțeleg clientul și nevoile acestuia. Prin urmare, valorile principale pentru noi sunt: calitatea înaltă a mărfurilor, creativitatea și onestitatea.
Transmit cu exactitate competenţele profesionale personale către angajaţii noştri, pe care ii consider parteneri! Lucrăm după principii diferite de cele din ţara noastră, de aceea, repede, eficient şi uşor ne atingem obiectivele propuse.

O echipă unică de specialişti total dedicaţi activităţii sale

Acest lucru este confirmat de atmosfera plăcută și feedback-ul pozitiv din partea clienților noștri. Secretul succesului nostru constă în formarea continuă a personalului, având drept rezultat profesioniști care își cunosc bine domeniu. Echipa este principala noastră valoare, căci un produs de calitate este creat din eforturile comune ale specialiștilor noștri, care lucrează în același ritm și se îndreaptă spre același obiectiv: sa contribuie la îmbunătățirea vieții și a confortului oamenilor din țara noastră. Acum, în companie, muncesc mai mult de 200 de specialiști. Toţi aceştia au fost minuţios selectaţi. Aceasta incluzând nu doar cunoștințe și aptitudini profesionale, dar și respectarea valorilor noastre. Vânzările on-line sunt o altă specializare a companiei, pentru care sunt responsabili specialişti capabili să creeze şi să dezvolte site-uri atractive, functionale si cel mai important – comerciabile precum www.vic.md; www.mi.md; www.alo.md.
Aceştia sunt asistaţi de programatori capabili să adapteze site-urile pentru dispozitivele mobile și să implementeze aplicații independente, cum ar fi conturile în UDS și sistemul M2M. Angajații noștri sunt instruiți constant și își îmbunătățesc competenţele, obţinând o eficiență ridicată în toate sferele vieții! Facem totul pentru implimentarea proiectelor la cel mai înalt nivel care să corespundă nevoilor și cerințelor pieței.

Istorii de succes

Natalia Bînzari

Moldova, Chișinău

În ianuarie 2013, Natalia a expediat CV-ul pentru postul de vânzător. Ea a fost invitată la interviu. Bine înțeles că a reușit să-l treacă cu succes şi să înceapă drumul său în companie. În rândul altor vânzători, ea se remarca nu numai prin volum mare de vânzări și clienți mulțumiți, dar și cu idei noi privind vânzarea și promovarea serviciilor companiei. Implicarea ei activă a fost apreciată pe bună dreptate. Astfel, numirea ei în funcţie de „manager vânzări” a fost înaintat nuai după 4 luni. În această functie, Natalia a lucrat timp de 4 ani. Compania se extindea, a apărul postul vacant de „ŞEF DEPARTAMENT VÂNZĂRI”. Propunerea de avansare in funcţie a venit din partea fondatorilor, iar Natalia a acceptat. Cu pași siguri, perfecţionare profesională continuă şi control asupra lucrului şi al rezultatelor, ea măreşte constant vânzările companiei în mediul offline (30 magazine) şi on-line (2 site-uri) Chiar și la o asemenea înălțime, Natalia nu-și pierde respectul, corectitudinea și zâmbetul faţă de cei din jur, prin urmare, nu numai subordonații și managerii, ci și colegii din alte departamente o îndrăgesc şi apreciază

Citeşte mai mult

Valentia Racina

Moldova, Chișinău

Valentina şi-a început cariera în companie, în urmă cu 14 ani, ca ajutor al contabilului-șef. Fiind o persoană calculată și ambițioasă, a fost observată de către conducere şi a devenit contabilul-șef al companiei într-un timp foarte scurt. Dar, pe lângă cunoaşterea contabilităţii, şeful Departamentului Financiar trebuie să fie responsabil, să ia decizii rapid și corect, să monitorizeze activitatea a 10 subordonați și să identifice blocajele în activitatea întregului departament. Numai Valentina Racina s-a evidenţiat printre toți ceilalți candidați pentru poziția de lider prin faptul că învăţa mereu ceva nou și nu se opreste în faţa dificultăţilor. Valentina este modestă în ceea ce privește succesele sale și crede că perseverența, răbdarea și o mare dorință de a se deyvolta intelectual vor conduce orice persoană spre obiectiv.

Citeşte mai mult

Gheorgiev Alexei

Moldova, Chișinău

Pe data de 31 iunie, 2014, Alexei a venit în compania să se angajeze în calitate de depozitar. În timpul interviului, directorul i-a propus să creeze și să conducă departamentul de logistică al companiei. Cu multă muncă, departamentul a început să lucreze pe deplin într-o lună. Mai târziu, compania a organizat un concurs pentru postul de “Şef departament întreţinere”. Dintre toți angajaţii care participau, Alexei a câştigat funcţia cu ajutorul seriozităţii sale și a marii dorințe de creștere profesională. În anul 2017, a fost creat Departamentul de Asigurare Tehnică, conducerea fiindu-i încredințată tot domnului Gheorghiev Alexei. Persoană cu gândire matematică, ce-şi stabileşte corect prioritățile și cu o dorință enormă de a realiza mai mult, Alexei este șeful a două departamente în companie.

Citeşte mai mult

Valeriu Jeman

Moldova, Chișinău

Valeriu s-a alăturat echipei în anul 2014. Având deja experienţa necesară pentru un post administrativ şi-a început activitatea în companie în rol de conducător al Secţiei Calitate. Mereu participa la treninguri de dezvoltare profesională şi citea cărţi în domeniu. Drept urmare, a devenit expert în produsele şi serviciile companiei. Atunci, Valeriu a primit în subordinea sa Secţia de Formare a Personalului. În aşa tempo, învăţând din ce în ce mai mult şi instruind pe ceilalţi, a devenit conducatorul Secţiei Perfecţiune şi şeful întregului Departament Calificare. Astfel chiar din primile zile de muncă, Valeriu Jeman, alături de ceilalţi conducători, a contribuit substantial la crearea si dezvoltarea Departamentului Calificare. Un angajat responsabil, energic, plin de voie bună, un coleg care va îndruma întotdeauna, îi va sustine și îi va ajuta pe ceilalți.

Citeşte mai mult

Vrei sa fii parte din echipă?

Există mulți factori care contribuie la succesul activității profesionale. Aume primul pas pentru majoritatea oamenilor în căutarea unui loc de muncă devine obstacolul greu de depăşit. În continuare, vă prezentăm câteva istorii de succes din compania noastră, care au fost trăite de oameni ca şi dumneavoastră, care au început de la zero și, datorită dedicării și responsabilității, au obținut succes în compania ALO. Sperăm că acest lucru vă va motiva și vă va permite să faceți față îndoielilor.

Trimite cererea

Aflați posibilitățile de câștiguri mari cu compania "ALO"

Vreau în echipă

Posturi vacante

Consultant pe vânzări în internet magazin vic.md Dacă, consideri că vânzările prin internet reprezintă viitorul-atunci lucrul oferit de noi este pentru tine! Suntem în căutare de consultant pe vînzări în cadrul internet magazinului nostru alo.md Detalii
Operator la telefon (inregistrarea comenzilor) Compania noastră are nevoie de o persoană care să înregistreze comenzile telefonice și să organizeze livrarea produselor comandate. Detalii